“Wi-j gaon naor Heitkamp” Door: Kangoeroe Dweilorkés

januari 14, 2018


Zoals de meesten van jullie inmiddels weten blijft Heitkamp bestaan! In 2016 hebben Hans en Francina te Booij Hotel Heitkamp overgenomen van Bennie en Sophie. Wij, de muzikanten van de dweilorkesten in ‘s-Heerenberg, vinden het erg mooi dat het hotel Heitkamp blijft bestaan.

Afgelopen carnaval (2017) zijn alle dweilorkesten van ‘s-Heerenberg / Waskupenstad samen op de foto gegaan voor Heitkamp. Deze foto hebben we, namens alle dweilorkesten, als bedankje voor de mooie muzikale (carnavals) jaren bij Heitkamp overhandigd aan Bennie en Sophie Heitkamp.

Afgelopen vrijdag hebben een aantal muzikanten deze foto ook overhandigd, namens de dweilorkesten aan Hans en Francina te Booij. Wij wensen Hans en Francina veel succes toe met de verdere verbouwing van het hotel.

Zo kunnen wij de komende jaren gewoon blijven spelen. ‘Wi-j gaon naor Heitkamp, wie geet d’r met’

Volg ons op facebook!

Recente Facebook activiteit

Volg ons op twitter

Twitter response: "Bad Authentication data."